Istoria noastră

Shanghai UCHEM Inc. infiintata in 2009, care a fost concentrându-se pe dezvoltarea si fabricarea de intermediari organici avansate pentru conjugat materiale, produse farmaceutice şi agrochemicals, şi a câştigat o reputaţie ca furnizor de top de inovatoare, de înaltă calitate produse chimice.


Fabrica noastra

Cu două operaţiuni în Shanghai şi Henan provincie, şi, de asemenea, mai multe interne contractului cooperators, UCHEM a stabilit cu succes o platformă complet integrat de servicii şi tehnologie în ultimii 8 ani. Compania construit capacităţile sale iniţiale în jurul descoperirii de substanţe chimice şi a îmbunătăţit în continuare servicii integrate cu sinteza personalizate, servicii de analiză, procesul de dezvoltare şi servicii de fabricaţie.


Produsul nostru

Producător de frunte de simetrice/asimetrice substituit 2, 2'-bipyridines, 2, 2': 6', 2"-teripyridines, 1,10-phenanthrolines, conjugat cu polyaryls/polyarylamines, carbazole, tiofen şi fluorene, şi alte substanţe chimice, ex. 2 - cyanopyrimidine, Bredereck reactiv, potasiu hexacyanocobaltate(III), diclorură de Zirconocene, Decaborane(14), Belcor 590 înlocuitor, etc. (produs 1).


Cerere de produs

Conjugat cu materiale pentru OLED, OPV şi OFET; intermediare organice avansate pentru produse farmaceutice şi agrochemicals.


Certificatul nostru

ISO9001, ZL201010130937.2


Echipamente de producţie

Reactor: 5000Lx20, 3000Lx19, 2000Lx10, 1000Lx5, 500Lx12 (echipament de 1-3)

Equipments.jpg


Serviciul nostru

UCHEM înfiinţat facilităţile sale de cercetare (scară de laborator şi kilogram Scala), şi, de asemenea, fabrica de producere.

UCHEM ar putea oferi:

o) procesul de dezvoltare şi scară-up,

b) Custom sinteza.

UCEHM oferă o gamă de ghişeu, continuu de rezolvare expertiza în sinteza chimice, susţinută de clasă mondială de servicii analitice.

După livrare, noi oferim risc-free de garantare pentru restituire bani dacă calitatea produsului nu corespund cerinţa dvs.